Klovborg Friskole

Der er ca. 125 elever på Klovborg Friskole. Vi har fra 0.- 9. årgang.

9. årgang afslutter med statens kontrollerede årsprøver.

Friskolens SFO har ca. 35 børn.

Tidligere elever

Jeg husker tydeligt at på Klovborg Friskole var der et tæt forhold imellem elever og lærerne. Det gjorde, at problemerne nemt blev løst, fordi man kunne snakke med alle på skolen.

Det var rigtig fedt at arbejde så meget på tværs af klasserne, så man som stor elev også snakkede med de mindste elever. Jeg oplever tit på gymnasiet, folk som er bange for at holde oplæg, men for mig gjorde det at have gået på Klovborg Friskole, hvor det at holde oplæg foran hinanden er så almindeligt, at jeg aldrig har haft problemer.

(Emilie Zobbe, tidligere elev)

Det gode ved Klovborg friskole er, at alle kender hinanden og man har et supergodt fællesskab. På mange skoler er det meget opdelt, så man ikke kender dem fra de andre klasser. Men på Klovborg går man meget op i, at alle gør en masse ting fælles. Da jeg gik på skolen havde vi fx morgensang hver dag, hvor alle var samlet og sang et par sange. Der mærkede man virkelig fællesskabet.

Hvis der var en ting man så frem til på Klovborg friskole, så var det den årlige forestilling. En lærer fra skolen skrev et stykke, som skulle blive til en hel forestilling, som alle elever var med til. Noget af det, der gjorde oplevelsen større, var at vi opviste stykket på en scene i Klovborg Kino. Jeg var næsten danser hvert år. Jeg var så heldig at være med til at lave en af koreografierne sammen med to veninder og vores lærer. Jeg syntes, at det var så fedt, at eleverne også fik lov til at bestemme en del af forestillingen.

Noget af det jeg husker allerbedst fra Klovborg friskole er udlandsturen. Når man går i 8. klasse, bestemmer hele klassen sig for et sted i Europa, hvor man vil rejse hen sammen. Jeg synes faktisk, at min klasse fik et bedre sammenhold på turen, da vi var sammen i en hel uge.

(Helena Knudsen, tidligere elev)

Klovborg Friskole

Der er ca. 125 elever på Klovborg Friskole. Vi har fra 0.- 9. årgang.

9. årgang afslutter med statens kontrollerede årsprøver.

Friskolens SFO har ca. 35 børn.

Kontakt os

Skriv til os – vi svarer hurtigst muligt på stort eller småt

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.