Klovborg Friskole

Der er ca. 125 elever på Klovborg Friskole. Vi har fra 0.- 9. årgang.

9. årgang afslutter med statens kontrollerede årsprøver.

Friskolens SFO har ca. 35 børn.

Forældre

Det er specielt for vores friskole at børnene får lov til at vokse under fælles ansvar. Det giver dygtige unge mennesker, som tør tage et ansvar og som tør engagere sig. En helt særlig ting er, at der er tid til den enkelte og ikke mindst udfordring passende til det niveau som barnet er på. Uanset om et barn er lidt bagude fagligt, er dygtig fagligt eller eksempelvis er lidt mere følsom end andre, så er der PLADS til barnet. 

Desuden skaber skolen særlig rum til at fordybe sig, så vores børn bliver utroligt fagligt dygtige. Eksempelvis var vi i Dybbøl på sommerferie, og vores 1. kl pige var helt med på de historiske facts om 1864. Hvor ellers møder man børn på 8, som har styr på historien?

Det er fantastisk at skolen formår at lave både lejrskole og forestilling hvert eneste år. Det er så inspirerende at se vores poder optræde, og at de også får mulighed for at være socialt sammen på lejr giver en helt anden interaktion mellem alderstrin og mellem børn og voksne. Det er helt “efterskolestemning” allerede fra de yngste alderstrin.

Det er vores skole. Jeg og andre forældre har direkte indflydelse på hverdagen. Vi må komme og være med når som helst, selvom man dog bliver sat i gang, når man kommer. Det er dejligt! Der er rig mulighed for at påvirke hvad skolen gør, og personalet er meget imødekommende. Når vi går på skolen, er med til vedligeholdelse og så videre, så føler børnene også et meget større ansvar, som i sidste ende giver et større personligt ansvar.

(Thomas Holm, forælder)

Klovborg Friskole

Der er ca. 125 elever på Klovborg Friskole. Vi har fra 0.- 9. årgang.

9. årgang afslutter med statens kontrollerede årsprøver.

Friskolens SFO har ca. 35 børn.

Kontakt os

Skriv til os – vi svarer hurtigst muligt på stort eller småt

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.